• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.000 %2.31
  • ETHERIUM 2.426 %2.83
18°
9 ay önce GENEL
9 ay önce TRABZONSPOR

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasındaki MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan Halil Umut Meler, yazılı bir açıklama yaparak şiddetin son bulmasını temenni etti.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’da Pepe ile ilgili yeni bir gelişme yaşanıyor. Bordo – Mavililerde Kayserispor maçında sakatlanan Pepe’den yeni haber geldi. Bordo – Mavili oyuncunun İstanbulspor maçına yetişme ihtimalinin bulunduğu ancak, riske edilmemesinin daha yüksek ihtimal olduğu kaydedildi.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’da 2023-24 sezonunun şu ana kadarki bölümünde en çok süre alan oyuncu 1260 dakika ile kaleci Uğurcan Çakır olurken, 6 oyuncu ise hiç süre bulamadı.

9 ay önce TRABZONSPOR

Fırtına’dan ayrılıp Al Fayha’ya giden 34 yaşındaki Nwakaeme aradığı mutluluğu bulamadı. Nijeryalı yıldız için devre arası transfer döneminde Trabzonspor'a dönme ihtimali her geçen gün artıyor. İşte son detaylar...

9 ay önce TRABZONSPOR

Bordo-mavililerde transferde hareketli saatler yaşanıyor. Trabzonspor'da scoutların izleyip, olumlu rapor verdiği 28 yaşındaki stoper için harekat başlıyor. İşte o isim ve detaylar...

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor Kulübü, sözleşmesi sezon sonu bitecek Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas'a önerdiği sözleşmelerin haricinde yeni bir sözleşme teklifi sunmadığını bildirdi.

9 ay önce TRABZONSPOR

Afriquesport isimli site tarihin en iyi 10 Fildişi Sahilli oyuncusunu belirledi. Trabzonspor'un eski yıldızlarından Gervinho 5, Didier Zokora ise 8. basamaktan listeye dahil oldu. İlk sırada Manchester City'nin yıldızı Yaya Toure, ikinci basamakta ise eski Galatasaraylı Didier Drogba yer aldı.

9 ay önce GÜNDEM

Avşa Adası pansiyonları, deniz ve doğa manzarası ve sıcakkanlı işletmecileri ile tatilcilerin uygun fiyatlı tatil denince ilk akla gelen adresi oluyor.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’un yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı Mislav Oršić, sezon başı kampında yaşadığı sakatlık sonrası formasından uzak kalmıştı.