• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.496 %2.46
  • ETHERIUM 2.426 %2.87
19°
9 ay önce GENEL

Dudak dolgusu, genellikle hyaluronik asit adı verilen bir madde kullanılarak gerçekleştirilen bir kozmetik işlemdir. Hyaluronik asit, vücudumuzda doğal olarak bulunan bir maddedir ve ciltteki suyu tutmaya yardımcı olur. Dudak dolgusu işlemi, bu maddeyi dudakların derinliklerine enjekte etmek suretiyle dudakların dolgunluğunu artırmayı amaçlar.

9 ay önce TRABZONSPOR

Akhisar Belediyespor'dan Trabzonspor'a transfer olan ve Türkiye'de futbolseverlerin gönlünde taht kuran Hugo Rodallega, şu anda ülkesi Kolombiya'da gollerine devam ediyor.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'da transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

9 ay önce TRABZONSPOR

Süper Lig'in genç golcüsü, hem takımında hem de Ümit Milli Takım’daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekerken bir süredir devrede olan Trabzonspor, niyetini ciddileştirdi.

9 ay önce TRABZONSPOR

Geçtiğimiz haftalarda Azerbaycan basınına açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, “Şu anda Avusturya’da dinleniyorum. Azerbaycan Milli Takımı’nda çalışmaktan gurur duyarım. Teklifler belli kişilerden geldi. Resmi daveti bekliyorum, oturup detaylı konuşmamız lazım. Azerbaycan futbolu yükselişte. Milli takımınızı çalıştırmaktan gurur duyarım.” ifadelerini kullanmıştı. 

9 ay önce KÜLTÜR SANAT

Cumhuriyet'in 100'üncü yılı şerefine Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi dün akşam muazzam bir sergi açılışına ev sahipliği yaptı.

9 ay önce TRABZONSPOR

Yaşanan Halil Umut Meler’e yumruk atılması olayından sonra Süper Lig hakemleri, TFF Başkanı ile bir araya gelip iki kritik soru yöneltirken sorulardan birinin Trabzonspor ile bağlantılı olması dikkat çekti.

9 ay önce TRABZONSPOR

Bordo – Mavililerden sezon başında İspanyol ekibi Cadiz’e kiralanan, ancak burada beklentilerin altında kalan Uruguaylı oyuncu, yedekten girdiği karşılaşmalar da dahil oynadığı 14 maçta henüz golle tanışamadı.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’dan Fransa’nın Lille ekibine 18,5 Milyon Euro gibi rekor bir bedelle transfer olan Yusuf Yazıcı ile ilgili şimdilerde Beşiktaş iddiası gündemi meşgul ediyor.

9 ay önce TRABZONSPOR

​​​​​​​Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarına 11.30’da yaptığı antrenmanla devam etti.