• DOLAR 34,25 %0.30
  • EURO 37,57 %-0.57
  • ALTIN 2.920,03 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.138 %2.76
  • ETHERIUM 2.435 %4.56
21°
9 ay önce GÜNDEM

BES Elektrik, endüstriyel otomasyon, şalt malzemeler, güç ve kumanda kabloları, aydınlatma malzemeleri alanında uzmanlaşmış bir firma olarak sektöre yön veriyor.

9 ay önce TRABZONSPOR

Fildişi Sahili'nde düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası'nda Mısır Milli Takımı'nda yer alacak Trabzonspor'un futbolcusu Mahmoud Trezeguet, turnuva sebebiyle usun süre bordo-mavili formadan uzak kalabilir.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor bugün deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor.

9 ay önce TRABZON GUNDEMI

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde D-100 kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkarak bariyerlere saplanan bir otomobilde bulunan Trabzonlu aileden acı haberler geldi.

9 ay önce TRABZONSPOR

Ara transfer döneminde orta sahasını mutlaka bir 8 numara ile takviye etmek isteyen Trabzonspor, 22 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu gündemine aldı. Ancak sözleşmesi 31 Aralık'ta bitecek olan yıldız oyuncuya Avrupa'dan da talipler var.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'un çok isteyip alamadığı oyuncu şov yapıyor! Zirveye oturdu

9 ay önce TRABZONSPOR

Futbol kariyerine Suudi Arabistan’da devam eden Anthony Nwakaeme, Trabzonspor’a dönmeyi hedefliyor.

9 ay önce TRABZONSPOR

“İstanbulspor kolay rakip değil. Durumları ortada. Dikkatli olmak zorundayız. Zor bir maçın bizi beklediği aşikâr. 90 dakika savaşan bir takım görmek istiyorum”

9 ay önce MAGAZİN

Türkçe Rap müziğin sevilen isimlerinden Eureka, dinleyicilerini yeni single çalışması “OLAMAM” ile yeni bir serüvene çıkartıyor. En güncel soundlar ile harmanlanan single, hikayesiyle de dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

9 ay önce TRABZONSPOR

Ligde forma giydiği 11 maçta attığı 7 golle Fırtına’nın en skorer ismi olan Nijeryalı forvet bugün de takımın en büyük hücum silahı.