• DOLAR 34,24 %0.26
  • EURO 37,83 %0.11
  • ALTIN 2.924,99 %0.31
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.600 %-1.23
  • ETHERIUM 2.350 %-0.31
18°
9 ay önce GENEL
9 ay önce GÜNDEM

Turkcell Superonline, teknolojiye ve yeniliklere yaptığı yatırımlarla geleceği bugünden şekillendiriyor.

9 ay önce GÜNDEM

Sanat severler için özenle hazırlanan boyama setleri başlangıç için güzel bir öneri oluşturmaktadır. Boya için tüm ihtiyaçları karşılayan bu setler birbirinden farklı model seçeneği de sunmaktadır. Sayılarla boyama seti son zamanların en popüler hobi malzemeleri arasına girmektedir.

9 ay önce GÜNDEM

Tatil anlayışı zamanla evriliyor ve kiralık villa tatili, bu değişimin en çarpıcı örneklerinden biri haline geliyor. Geleneksel otel konaklamalarının aksine, kiralık villalar kişiselleştirilmiş bir konfor ve özgürlük sunuyor. Bu blogda, kiralık villanın avantajlarından, nasıl unutulmaz bir tatil deneyimi sunabileceğinden ve mükemmel villa seçimi yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiğinden bahsedeceğiz.

9 ay önce TRABZONSPOR

Sezon başından itibaren ciddi hakem hatalarına maruz kalan Trabzonspor’da bardağı taşıran son olay Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Hakem Mete Kalkavan’ın performansı olmuştu.

9 ay önce TRABZONSPOR

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Galatasaray’ın ardından Trabzonspor’da Avrupa Süper Ligi’ne karşı çıktı. Bordo - mavili ekip yaptığı açıklama ile bu projeyi desteklemediğini belirtti.

9 ay önce TRABZONSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu Trabzonspor’u çirkin ve kötü tezahürattan, Başkan Ertuğrul Doğan’ı ise talimatlara aykırı hareketi nedeniyle PFDK’ya sevk etti.

9 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor, devre arası için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sağ bek arayışlarında olan Fırtına, İtalyan ekibi Roma'nın yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

9 ay önce TRABZONSPOR

Fransız oyuncu, yeni transfer gelene kadar savunmada görev yapacak.

9 ay önce TRABZONSPOR

Futbol dünyasının önde gelen oyuncu piyasa değerleri kaynaklarından biri olan Transfermarkt, güncellenen verileriyle Türkiye Süper Lig’i takımlarının değer sıralamasını açıkladı.