• DOLAR 34,21 %-0.06
  • EURO 37,92 %0.24
  • ALTIN 2.928,50 %-0.04
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 60.800 %-5
  • ETHERIUM 2.454 %-6.1
18°
8 ay önce TRABZONSPOR

Trabzon'un bazı mahallelerinde ana şebeke arızaları nedeniyle su kesintileri yaşanacak.

8 ay önce TRABZON GUNDEMI

Türkiye'nin en maliyetli şehir içi yollarından olarak gösterilen Kanuni Bulvarı Yolu’nun Boztepe Tüneli giriş-çıkış yolu araç trafiğine geçtiğimiz günlerde trafiğe açılırken, yayalar için tehlike oluşturan tünel çıkışındaki noktaya yapılan üst geçit tamamlanarak hizmete girdi.

8 ay önce SAĞLIK

Trabzon Maçka ilçesi genelinde mobil mamografi aracı vatandaşlara ücretsiz kanser taraması hizmeti verecek. İşte detaylar.

8 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor Yatırım ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya, sürekli yeni hamlelerle, yeni projelerle bordo-mavilileri aydınlık yarınlara taşımaya kararlı olduklarını belirterek, "Altyapısını hazırladıkça sıralı şampiyonluklar en büyük hedefimiz" dedi.

8 ay önce TRABZONSPOR

Son dakika Trabzonspor haberleri... Süper Lig'de 19. haftada MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini mağlup ederek 2024 yılına galibiyetle başlamayı amaçlıyor.

8 ay önce TRANSFER HABERLERI

Abdullah Avcı yönetiminde çıkışa geçen Trabzonspor'da transfer hareketliliği başladı. Orta sahaya takviye yapmak isteyen bordo mavililier Hamsik'in yerini Barcelona'lı yıldızla doldurmak istiyor. İşte Avcı'nın yönetimden talep ettiği isim...

8 ay önce TRANSFER HABERLERI

Süper Lig devlerinden Trabzonspor'un yıldız ismi Nicolas Pepe ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. La Gazzetta dello Sport'a göre Milan, Nicolas Pepe'ye talip oldu.

8 ay önce TRABZONSPOR

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar bu anlamda flaş bir transfere imza atmanın peşinde. Beşiktaş, Fırtına'nın Yunan yıldızı Bakasetas'ı mutlaka kadrosuna katmak istiyor.

8 ay önce TRANSFER HABERLERI

Karadeniz devinin stoper takviyesi olarak düşündüğü Nino, Rusya'nın Zenit kulübüne transfer oldu.

8 ay önce GÜNDEM

Dünya genelinde iletişim, işbirliği ve kültürel etkileşim giderek artarken, dil bariyerleri de aynı ölçüde önem kazanıyor.