• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.600 %-0.39
  • ETHERIUM 2.680 %-0.54
21°
3 ay önce ÇEVRE

Türkiye'nin çevre festivali 'ÇEVREFEST' Ankara'da başladı. İşte, festival programı, yapılacak etkinlikler, tarihler ve diğer detaylar!

3 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

3 ay önce TRABZONSPOR

Lille formasıyla başarılı bir sezon geçiren Yusuf Yazıcı, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takımın kilit isimleri arasında yer alıyor.

3 ay önce GÜNDEM

Hayvan Fiyatları web sitesi, hayvan sahiplenme sürecinde kullanıcılarına geniş bir bilgi yelpazesi sunar.

3 ay önce Bilim, Teknoloji

Türkiye'nin Alper Gezeravcı'dan sonra 2'nci Astronotu Tuva Cihangir Atasever, 8 Haziran Cumartesi Uzay yolculuğuna çıkıyor.

3 ay önce TRABZONSPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların önemli futbolcularından Mauro Icardi ve Barış Alper Yılmaz’ın önümüzdeki sezon da takımda olacağını açıkladı.

3 ay önce TRANSFER HABERLERI

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kazandı. Hem Weghorst hem Yaremchuk’la görüşen bordo mavililer, Ukraynalı golcüyü bitirmeye çok yaklaştı. İşte ayrıntılar...

3 ay önce TRANSFER HABERLERI

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor, tecrübeli stoper Stefan Savic için bastırıyor. Bordo-mavililer, Atletico Madrid'den ayrılacak yıldız oyuncuyla pazarlığa oturdu.

3 ay önce TRANSFER HABERLERI

İtalyan ekipleri, Trabzonspor'un yıldız futbolcuları Baniya ve Bardhi'ye ilgi gösteriyor. Bordo-mavili yönetim, iki oyuncuya da gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

3 ay önce TRANSFER HABERLERI

Savic’le görüşen Trabzonspor yönetimi, 30 yaşındaki stoper Samuel Gigot için de bastırıyor.