• DOLAR 34,29 %0.16
  • EURO 37,09 %-0.36
  • ALTIN 3.028,14 %0.54
  • BİST100 8.908 %0.40
  • BITCOIN 67.400 %0.54
  • ETHERIUM 2.486 %-0.08
14°
4 hafta önce GENEL

Spor ve Psikoloji: Peek Skill Celebration

4 hafta önce GENEL

Gözlerden Uzak Romantik Bir Tatil: Muhafazakar Balayı Villaları

4 hafta önce Yaşam

Bakan Bayraktar: Türkiye, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefine doğru güçlü adımlarla ilerliyor

4 hafta önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'un Bankalar Birliği anlaşmasından tüm borcu ödeyerek çıktığı belirtildi.

4 hafta önce GÜNDEM

Kedilerin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürebilmesi için sağlıklı beslenme oldukça önemlidir. Kuru gıda ürünleri kadar beslenme seçimlerinizde kedi yaş maması ürünleri de önemli bir yere sahiptir.

4 hafta önce GÜNDEM

E-irsaliye lojistik ve sevkiyat işlemlerinde yaygın olarak kullanılan, yasal olarak bu faaliyetler gerçekleştirilirken kesilmesi zorunlu olan evraktır.

4 hafta önce GENEL

Mobbing ya da bir başka anlatımla bezdiri, fiziksel ya da ruhsal acı çekmesine ve bulunduğu işten bezmesine sebep olan her türlü davranışı ifade eder.

4 hafta önce GENEL

Boşanma aşamasına gelmiş olan çiftlerin ilişkilerinin birçok dinamiği geçerliliğini yitirmiş olup bu aşamada her iki taraf bakımından öncelikli olan esas menfaatlerini orantısız bir şekilde koruma altına alma çabası olmaktadır.

4 hafta önce TRABZONSPOR

Çocuğunuz için nafaka talep edebilirsiniz. Çocuğun velayetini alan ebeveyn, çocuğun bakım, eğitim ve diğer temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla diğer ebeveynden nafaka talep etme hakkına sahiptir

4 hafta önce GENEL

Öğretmenlerin eş durumu tayinleri, öğretmenlerin aile bütünlüğünü koruyabilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen kurallara göre düzenlenmektedir