Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz haftalarda FIFA tarafından getirilen transfer yasağı nedeniyle zor günler geçiriyor. Şimdi ise Yeni Malatyaspor’un 2024-2025 sezonunda lig maçlarına 1 yıl ara verme kararı aldığı ve bu kararın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından onaylanmasının beklendiği bildirildi. Bu gelişmeler üzerine Malatyaspor taraftarları, kulüp başkanı Adil Gevrek’e tepki gösterdi.

Malatya Haber ’de yer alan habere göre; 2023 yılında 6 Şubat’ta yaşanan ve asrın felaketi olarak anılan ikiz depremler sonrası lig maçlarını 1 yıl donduran Yeni Malatyaspor’da, yeni bir gelişme yaşandı. Taraftarların heyecanla beklediği 2024-2025 sezonu öncesinde gelen bu haber, büyük bir şok etkisi yarattı. Edinilen bilgilere göre, Yeni Malatyaspor FIFA’nın transfer yasağı getirmesi nedeniyle çıkmaza girdi ve 2024-2025 sezonu lig maçlarını 1 yıllığına tekrar dondurmak için TFF’ye dilekçe sundu. Henüz kesinleşmemiş olmakla birlikte, TFF’nin bu kararı onaylayacağı bildirildi.

Sanat Galerisi İstanbul Sanat Galerisi İstanbul

Bu haberlerin ardından Yeni Malatyaspor taraftarları, sosyal medya hesaplarından ve çeşitli platformlarda Adil Gevrek’e tepkilerini dile getirdi. Taraftarlar, Gevrek’in istifa etmesini talep etti. İşte bazı taraftar yorumları:

“Ooooo bu ne ya koskoca Malatyaspor! Bizde deprem yaşadık bu neyin kafası böyle, direk düşürün bir alt lige.”

“Yav kardeşim Adil, bırak şu kulübün yakasını, mahvettin daha ne istiyorsun kulüpten, her şeyini yedin bitirdin.”

“Allah’ından bul Gevrek.”

“Allah’ın sopası yok ama yüce Allah’ım, alınan ahların, bedduaların cezasını öyle de böyle de verecektir. İnşallah ettiğimiz bedduaların yerine kavuştuğunu biz de görür, seviniriz. Amin diyelim sevgili yaralı Malatyalı hemşerilerim, amin.”

Yeni Malatyaspor taraftarlarının tepkileri sürerken, kulübün geleceğiyle ilgili belirsizlik devam ediyor.

Editör: Özge Özkan