• DOLAR 34,09 %0.18
  • EURO 38,10 %0.01
  • ALTIN 2.835,63 %0.22
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %3.36
  • ETHERIUM 2.470 %5.56
21°

Trabzon Haberleri

Trabzon haberleri ve güncel Trabzon gelişmeleri, Trabzon ile ilgili tüm video, Trabzon fotoğrafları ve Trabzon haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


ÇEVRE

Trabzon'da yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte başlayan kahverengi kokarca sorunu ile mücadele için 10 bin Samuray Arı bahçelere salındı.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç, Vali Yıldırım ve TTSO Başkanı Çelebi, Uzungöl'de sezon öncesi çalışmalar gerçekleştiriyor.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon Merkez Bankası önünde hafif ticari araç yoldan karşıya geçmeye çalışan kız çocuğuna çaptı. Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar arasında tartışma...

TRABZON GUNDEMI

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Trabzon Terminal esnafının yaşadığı problemleri gündeme taşıdı. İşte, görüşmede konuşulanlar!

KÜLTÜR SANAT

Trabzon'da 14. Uluslararası Sanat Günleri Festivali başlıyor. İşte, festival tarihleri, konuk sanatçılar ve tüm detaylar!

ASAYİŞ

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde bugün öğlen saatlerinde yaşanan trafik kazasında 4'ü çocuk 9 kişi ağır yaralandı.

ÇEVRE

Trabzon Beşikdüzü yolunun Akyazı Tüneli bağlantısındaki Beşirli Tüneli bugün ve yarın yol çalışması nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Tonya ilçesinde yapımı devam eden Pazar Yeri ve Gençlik Merkezi, hem kente büyük bir değer katacak hem ilçenin çehresini...

TRABZON GUNDEMI

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Düzyurt Mahalle Temsilcisi Osman Küçükosman'ın annesinin cenaze törenine katıldı.

ÇEVRE

Trabzon başta olmak üzere Karadeniz Bölgesi'nde hava sıcaklığı artacak! İşte, güncel hava durumu tahmini!

TRABZON GUNDEMI

Yarın 17'si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkan adayını açıklayacak olan AK Parti, Trabzon Büyükşehir Belediyesi için Ahmet Metin...

TRABZON GUNDEMI

LPG'ye bugünden itibaren zam geldi. Trabzon'da LPG fiyatları ne kadar? Detaylar haberimizde.