• DOLAR 34,03 %-0.09
  • EURO 37,86 %-0.24
  • ALTIN 2.802,90 %0.00
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 61.560 %2.81
  • ETHERIUM 2.396 %3.5
22°

Trabzon Haberleri

Trabzon haberleri ve güncel Trabzon gelişmeleri, Trabzon ile ilgili tüm video, Trabzon fotoğrafları ve Trabzon haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


TRABZON GUNDEMI

Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi, Türkiye genelinde 81 ilde düzenlenen Deneyap Türkiye Uygulama Sınavı'na ev sahipliği yaptı.

ÇEVRE

Karayolları Genel Müdürlüğü günlük yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgi veriyor. Trabzon'daki sürücülere de bir uyarı geldi.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaylalarda izinsiz açılan ev temellerinin kapatılması kararına makine desteği sağladı.

TRABZON GUNDEMI

Hac görevini tamamlayıp Trabzon’a dönen hacıları Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç havalimanında karşıladı.

TRABZON GUNDEMI

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Trabzon'da coşkulu bir kutlama yapılacak. MSB detayları böyle duyurdu...

SAĞLIK

Yaz mevsimiyle birlikte özellikle Körfez ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda Arap turist Trabzon’a akın ederken turistlerin otellerinde karşılaşabilecekleri sağlık...

TRABZONSPOR

Trabzonspor’un yeni transferi Cihan Çanak Trabzon’a geldi! İşte ilk açıklaması

KÜLTÜR SANAT

Trabzon Uzungöl'de sıcak hava balonu keyfi: Kapadokya'dan getirilen 2 sıcak hava balonu turistler için harika bir sürpriz ve eğlence oldu…

EKONOMİ

2024 yılının ilk beş aylık döneminde, Trabzon'dan ABD'ye rekor miktarda ihracat gerçekleştirildi. İşte, rakamlar ve veriler!

ASAYİŞ

Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde hatalı sollama can aldı! Trafik kazaları yaz aylarında artarken, Trabzon’da yaşanan son kaza yürek dağladı.

TRABZONSPOR

Trabzonspor'un forma kampanyasına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'ten dev destek geldi.

ÇEVRE

Meteoroloji'den gelen son bildirime göre, Trabzon başta olmak üzere Doğu Karadeniz Bölgesi'ne sağanak yağış geliyor...