• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %-0.46
  • ETHERIUM 2.654 %-0.79
24°
3 ay önce GÜNDEM

Terapi Koltuğu, sunduğu çift terapisi, ilişki terapisi ve aile terapisi hizmetleri ile çiftlere ve ailelere profesyonel destek sağlamaktadır.

3 ay önce SAĞLIK

Sağlık ve güzellik konusunda proteinin gücünden yararlanmak isteyenler bu 9 meyveyi daha sık tüketmeli. İşte, protein içeren meyveler!

3 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Trabzonspor’ ile dolu yaşamını, anılarını, hedeflerini ve kulübün sağlık sistemindeki yapılanmayı anlattı.

3 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor’dan sezon başında Belçika ekiplerinden KVC Westerlo’ya 600 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olan Doğucan Haspolat, bu takımda sonradan açıldı.

3 ay önce EKONOMİ

Bakanlık, üretimin bu sezon artacağı beklentileri nedeniyle zeytinyağı ihracatına yönelik kısıtlamaları hafifletti. İşte, merak edilenler!

3 ay önce TRANSFER HABERLERI

Trabzonspor, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Bunun için çalışmaları sürdüren bordo-mavili ekip, Fransa Ligue 1 takımlarından Clermont forması giyen Muhammed Cham'a son teklifini yaptı.

3 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bordo-mavili ekipte takımdan ayrılması gündemde olan Uğurcan Çakır için karar verildi.

3 ay önce TRANSFER HABERLERI

Geçen sezon Al-Taawoun'a kiralanan Flavio'nun sözleşmesi ay sonunda bitiyor.

3 ay önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'un golcüsü milli formayla golünü kaydetti.

3 ay önce TRABZONSPOR

Sözleşmesi bitince ayrılan Nicolas Pepe, bordo-mavili taraftarlara övgü yağdırdı.