Tatil, iş veya ziyaret için çıktığınız seyahatlere arabasız gittiyseniz ve araba olmadan yapamam diyorsanız, Enterprise tam da yardımınıza koşacak olan, aradığınız o rent a car şirketi! Dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise güvenilirliği ve kolay erişilebilirliği ile sizlere hızlı bir şekilde araç kiralama olanağı sunar. Enterprise üzerinden birçok ilde gönül rahatlığıyla kiralık araba bulup hizmet alabilirsiniz.

Merkez Bankası açıkladı! Cari denge açık verdi Merkez Bankası açıkladı! Cari denge açık verdi

Araba Kiralama Hizmetinde Dikkat Etmeniz Gerekenker

Sık sık seyahate çıkıyorsanız hızlı bir şekilde araba kiralayarak gittiğiniz her noktada rahat edebilirsiniz. Araba kiralarken birkaç noktaya dikkat ederseniz hem gönlünüz rahat olur hem de kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Kiralık araba seçerken;

●     Kiralık araba baktığınız şirketin güvenilir olması oldukça önemlidir. Araç kiralama deneyiminiz ne kadar iyi olursa o kadar iyi bir seyahat geçer. O nedenle size güven veren, müşteri hizmetlerinde deneyimli, uluslararası bir firma bu noktada kendinizi güvence altına almanızı sağlar.

●     Araç kiralama aşamasında yakıt kontrolünü yapmayı ihmal etmeyin. Firma size depo dolu dediyse mutlaka yakıt göstergesini kontrol edin.

●     Seçtiğiniz aracın kasko ya da sigorta durumunu mutlaka sorun, kaskosu olmayan araçları tercih etmeyin.

●     Sözleşmenizdeki tüm detayları gözden geçirin. Varsa aklınıza takılan bir soru mutlaka temsilcinize yöneltin.

●     Olası teknik arıza ile karşılaşmayı minimuma indirmek için 5 yaşından küçük araçları tercih etmeye çalışın.

●     İhtiyaçlarınız noktasında en doğru aracı seçin! Kalabalık bir seyahat için SUV ya da geniş sedan seçeneklerini değerlendirebilir, yalnız ya da 2 kişilik seyahatler için hatchback modelleri gözden geçirebilirsiniz.

●     Araç kiralama hizmeti alırken bütçenize göre hareket etmeyi unutmayın. Üst segment lüks araçların fiyatları daha yüksek bir skalada yer alır. Ayrıca uzun yol için dizel araçları tercih etmeniz, seyahatinizi daha ekonomik hale getirir.

●     Kiralık araba ruhsatının aracın içinde bulunmasına dikkat etmelisiniz.

●     Seçeceğiniz kiralık arabanın vitesinin otomatik mi yoksa manuel mi olduğu da önem taşır. Kullanım alışkanlıklarınızı değerlendirerek vites tercihi yapmanız daha verimli olabilir.

Kiralık araba seçerken bu ve bunlar gibi konuları değerlendirerek size en uygun kiralık arabayı bulabilirsiniz. Seyahatiniz için en doğru aracı bulduktan sonra ise kiralama işlemlerini başlatabilirsiniz. Süreçte güvenliğinizden tam anlamıyla emin olmak içinse güvenilir ve kaliteli bir siteyi tercih etmelisiniz. Enterprise tam olarak bu konuda devreye girer!

Enterprise'da Nasıl Araba Kiralayabilirsiniz?

Enterprise'da araba kiralamak için ilk olarak konumuzu seçmeniz gerekir. Kiralık arabayı nereden teslim alacağınızı ve arabayı nerede teslim edeceğinizi belirlemelisiniz. Kiralık arabayı aldığınız konumdan farklı bir konumda teslim etmek istiyorsanız da web sitesi üzerinde bulunan 'Farklı yerde bırakmak istiyorum' kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

Ardından, kaç gün veya kaç hafta boyunca arabanın sizde duracağına karar vermeniz gerekir. Kiralık arabanın sizde kalacağı süreye karar verdikten sonra aracı teslim alma ve iade etme tarihinizi seçebilirsiniz. Ayrıca, site üzerinde yaşınızı yazabileceğiniz bir alan bulunur. Eğer, bu alana yaşınızı yazarsanız Enterprise, yaşınıza en uygun araçları ilk sıralarda göstermek üzere filtre kullanır. Bu filtreyi kullanmak istemiyorsanız yaş kısmını boş bırakabilirsiniz.

Aracı alacağınız konum ve kullanacağınız süre aralığını seçtikten sonra sistemin size uygun araçları karşınıza çıkarması için 'En uygun aracı bul' kutucuğunu işaretlemelisiniz. Kutucuğu işaretledikten sonra karşınıza çıkan kiralık arabaları inceleyebilirsiniz ya da filtreleyebilirsiniz. Filtreleme seçeneklerini kullanarak, size göre en uygun olan arabayı bulabilirsiniz. Aynı zamanda, arabaların günlük kiralama fiyatlarını da sayfanızda görüntüleyebilirsiniz.

Araba Kiralarken Neden Enterprise'ı Tercih Etmelisiniz?

Kiralık araba seçerken rent a car şirketinin sadece güvenilir olması yetmez, iyi ve kaliteli bir hizmet de vermesi gerekir. Bu hizmet içeriğini arabaların hasarsız ve tam çalışıyor olması, fiyatlandırmanın sonradan değişmemesi ve güler yüzlü, samimi bir karşılama yapılması da içerir. Tüm şartları sağlayan kaliteli bir şirket arıyorsanız Enterprise’ı tercih edebilirsiniz. Hemen Enterprise'a başvurarak sorunsuz sıkıntısız kiralık araba deneyimini yaşayabilirsiniz.

Editör: Premium Ajans