• DOLAR 34,03 %-0.14
  • EURO 38,08 %0.34
  • ALTIN 2.830,79 %1.00
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.011 %5.02
  • ETHERIUM 2.474 %7.56
21°

Abdullah avcı Haberleri

abdullah avcı haberleri ve güncel abdullah avcı gelişmeleri, abdullah avcı ile ilgili tüm video, abdullah avcı fotoğrafları ve abdullah avcı haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


TRABZONSPOR

Avcı: Galibiyet her zaman ilaçtır. Oyunun kalitesini zaferler hızlandıracaktır. Kazanmak için elimizden geleni yaptık...

TRABZONSPOR

Abdullah Avcı, Başakşehir maçı 11'inden 3 ismi değiştirdi.

TRABZONSPOR

Trendyol Süper Lig'in 19. Haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü'nü Edin Visca'nın kaydettiği golle 1-0 mağlup etti.

TRABZONSPOR

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor bu akşam deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geliyor.

TRABZONSPOR

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, bordo – mavililere yeniden imza atışını ve Trabzonspor’un hedefini açıkladı.

TRABZONSPOR

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş’ta teknik direktörlük yaptığı dönemle ilgili konuştu.

TRABZONSPOR

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Trabzonspor, mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü.

TRABZONSPOR

Süper Lig'de 6 Ocak Cumartesi günü Ankaragücü'ne konuk olacak Trabzonspor, rakibi karşısında kazanarak Abdullah Avcı'nın ikinci dönemindeki dış saha yenilgisizliğini...

TRABZONSPOR
TRABZONSPOR

Fırtına, 2023 yılına Abdullah Avcı ile başladı. 4 Mart 2023'te Ümraniyespor'a 2-1 kaybeden Karadeniz devinde Avcı istifa etmişti.

TRABZONSPOR

Trabzonspor'da Mendy ile ilgili karar verildi! Bordo - Mavililerde stoper transferi yapılana kadar...

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcuyla temasa geçti.