• DOLAR 34,02 %-0.16
  • EURO 38,06 %0.31
  • ALTIN 2.833,06 %1.08
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %5.32
  • ETHERIUM 2.477 %7.69
21°

Ertuğrul doğan Haberleri

ertuğrul doğan haberleri ve güncel ertuğrul doğan gelişmeleri, ertuğrul doğan ile ilgili tüm video, ertuğrul doğan fotoğrafları ve ertuğrul doğan haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ile Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a Profesyonel...

Başkan Ertuğrul Doğan: Abdullah Avcı ile çok sıkıntılı süreçleri şampiyonluk döneminde birlikte aşmıştık. O yüzden nerede ne yapacağımızı iyi biliyoruz.

BASKETBOL

Sezon başında futbolun yanı sıra diğer branşlarda iddialı bir konuma gelmek isteyen Trabzonspor kulübü, basketbol için adım atma kararı almıştı.

FUTBOL

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 2010-11 sezonunun şampiyonun kendileri olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşması sonrası yaşanan hakem rezaletine tepki gösteren başkan Ertuğrul Doğan ceza yedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Konyaspor maçını yöneten hakemlerden söz ederek, “Geçen hafta yaşadıklarımızdan sonra, sahada pozitif anlamda inisiyatif alan, gördüğünü...

Trabzonspor Konyaspor karşılaşması öncesinde Papara Park'ta başkan Ertuğrul Doğan'a kılıç hediye edildi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında sahasında oynayacağı Tümosan Konyaspor maçı öncesinde misafir takıma dostluk yemeği verdi.

TFF, Trabzonspor ve Ertuğrul Doğan'ın Fenerbahçe maçından sonra "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" nedeniyle PFDK'ye sevk edildiğini açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Mete Kalkavan ile alakalı olarak verildiği iddia edilen ceza sonrası flaş açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe maçından sonra yaşanan hakem hataları yüzünden mikrofonlara konuşan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçına tepki gösterdi. Doğan, maçta alınan kararlara "tiyatro" dedi ve hakemlerle ilgili...