• DOLAR 34,02 %-0.12
  • EURO 38,05 %0.32
  • ALTIN 2.827,64 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.953 %6.25
  • ETHERIUM 2.437 %6.17
21°

Trabzon Haberleri

Trabzon haberleri ve güncel Trabzon gelişmeleri, Trabzon ile ilgili tüm video, Trabzon fotoğrafları ve Trabzon haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


ASAYİŞ

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde kaza: Pelitli mevkiinde akşam saatlerinde yaşanan motosiklet kazasında 1 kişi yaralandı.

TRABZON GUNDEMI

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı'nın ülkemizin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin açılışı Trabzon’da yapıldı.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon ve Gümüşhane, Çakırgöl Kış Turizmi Merkezi projesi için bir araya geldi. İşte, toplantıdan öne çıkan satır başları!

TRABZON GUNDEMI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yapımında sona yaklaşılan Çayırbağı Pazaryeri Projesi’nin ilçe için önemli olduğuna dikkat çekerek, “Tamamlandığında...

TRABZON GUNDEMI

Trabzon’un Maçka ilçesinde yer alan Tarihi Sümela Manastırı, Kurban Bayramı tatili boyunca çok sayıda ziyaretçiyi ağırladı…

TRABZON GUNDEMI

Trabzon Meydan Parkı'nda 30 liraya satılan 0,33 litrelik ufak şişe su sosyal medyada ve halk arasında tartışma konusu oldu.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Dernekpazarı ilçesindeki bir düğün salonu alev alev yandı. İtfaiye ekipleri ihbar üzerine bölgeye sevk edildi.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon Uzungöl, muhteşem doğasıyla bu bayram da binlerce ziyaretçiyi kendine çekti. Bölgede uzun araç kuyrukları oluştu.

EKONOMİ

Trabzon’un popüler tarım ürünleri fındık ve çaya alternatif salep oldu. Talep-arz dengesi değişince bitkinin kilogram fiyatı aldı başını gitti.

POLİTİKA

MHP Trabzon cephesinde son dakika gelişmesi: Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Beşikdüzü İlçe Başkanı görevden alındı.

TRABZON GUNDEMI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon Santa Harabeleri yolunda yol bakım ve onarım çalışmaları için harekete geçildi.

TRABZON GUNDEMI

Karayolları Genel Müdürlüğü sürücüleri yol yapım ve bakım çalışmaları üzerine uyarıyor. Trabzon Maçka yolundaki çalışma nerede ve ne zaman başlayıp...