Meet Spor’da yazarlık yapan Osman Duru Fenerbahçelilerin alkışını alırken rakip takım taraftarları tarafından da eleştirildi.

Alınmaca gücenmece yok, diyen Duru, Fenerbahçe dışındaki tüm takımların Fenerbahçe’nin rakibi oldukları için özel olduğunu söyledi.

Trabzonlu Boksör Yaptığı Fedakarlık İle Sistemi Değiştirdi Trabzonlu Boksör Yaptığı Fedakarlık İle Sistemi Değiştirdi

İşte Duru’nun köşe yazısının tamamı;

Türkiye’de 4 büyük var derler. Herkes bu 4 kulübü çok iyi bilir; Galatasaray güçlü bir futbol takımıdır, Beşiktaş anadolunun mütevazı ve samimi bir takımıdır, Trabzonspor ne olursa olsun her sene şampiyonluk için mücadele etmekten vazgeçmeyen bir takımdır. Ancak tüm bunların ötesinde Fenerbahçe, yalnızca futbol değil sporun her alanında varlığını koruyarak başarılar elde eden gerçek bir spor kulübüdür. Fenerbahçe demek, Cumhuriyet demektir, güçlü ve özgür iradenin timsali Fenerbahçe Spor Kulübüdür! Memleketin her takımı özeldir, hepsinin yeri farklıdır, ancak alınmaca gücenmece yok, özel olan bu takımlarımız Fenerbahçe’nin rakibi oldukları için özeldir. Ortak payda Fenerbahçe’ye karşı rekabettir. Sözün özü; Fenerbahçe büyük bir taraftara sahip özel bir spor kulübüdür.

Editör: Premium Ajans