2008 yılında hayata geçirdiğimiz HaberTS.com sitemize gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı bütün okurlarımıza teşekkür ederek uzun bir aranın ardından sizleri dilim döndüğünce bilgilendirmek istiyorum.

Gazetecilik mesleğini sevmeme sebep olan Trabzonspor’un uçuruma gidişini izliyorken, şampiyonluğunu gördük.

Nasıl mı gördük?

Trabzonspor’da borcun altına kimse girmezken, Ertuğrul Doğan adında bir Trabzonsporlu çıktı, kulüpte personelinden futbolcusuna kadar herkesin ekonomik rahatlığını sağladı.

Maaşlar tıkır tıkır ödendi ve kulübe huzur geldi.

Milyonlarca taraftar kitlesi olmasına rağmen göğüs sponsorsuz sahaya çıkan Trabzonspor, hangisi daha fazla verirse onu göğüs sponsoru yapacak düzeye geldi.

Devlet desteği olmadan Türkiye’nin en büyük sponsorluk anlaşmalarını imzalayan bir Trabzonspor görmek hepimizi mutlu etmedi mi?

Ülkenin ekonomik şartları, döviz kurunun hızlı artışıyla mücadele eden Ertuğrul Doğan, bir de Trabzonsporlu gözükenlerle de mücadele etmek zorunda bırakıldı.

Buna rağmen pes etmedi. Yılmadı ve yıkılmadı.

Ertuğrul Doğan başkanlığındaki Trabzonspor yönetimde istifaların gelmemesi ve uyum içerisinde sezonun tamamlanmasından rahatsızlık duyanlar Aralık kongresi öncesinde de harekete geçmiş durumda.

Gerçekleşen anlaşmalar sonrasında sürdürülebilir ekonomik özgürlüğe kavuşmak üzere olan Trabzonspor’da başkanlık hesapları yapanlara buradan sormak istiyorum. 

Önceki kongrelerde neredeydiniz?

Şampiyon başkan apoleti olan Ahmet Ağaoğlu, çoluğunun çocuğunun rızkını Trabzonspor’a veren Ertuğrul Doğan gibi bir yöneticisi olmasaydı aday olacak mıydı?

Cevabı net;

Öyle birini bulabilseydi son kongrede yeniden aday olurdu ve seçimi de kazanırdı.

Durum böyleyken sadece elini değil, gövdesini borcun altına koyan başkan Ertuğrul Doğan’ı, kulübe sağladığı ekonomik katkılar sonrasında yalnızlaştırmak isteyenlere en güzel cevabı Trabzonspor kongre üyeleri verecektir.

“Trabzonspor küçük olsun bizim olsun”, “biz olmasaydık Trabzonspor olmazdı” diyen bir zihniyet “Hiç kimse Trabzonspor'un ona kattığından daha büyük şey katamaz.” Diyen birini kabul edemez.
Gurur duyduğum büyük Trabzonspor taraftarı, zor günlerinde aşığı olduğum Trabzonspor’u yalnız bırakmayan ve fedakarlıktan kaçmayan Ertuğrul Doğan’ın kıymetini bilmesini ve desteklemesini cani gönülden istiyorum.

Son olarak;

Trabzonsporlu gibi gözüken,  Trabzonspor'un ekonomik özgürlüğüne kavuşmasını iple çekerek sahada başarısızlığı üzerinden plan yapanlara daha fazla tahammül edemeyerek kendimi bağ bahçe işlerine veriyorum.

HaberTS’de bulunan bütün yetkilerimi Ömer Karakaş’a devrediyorum. 
Değerli dostuma başarılar diliyorum.