Cennetin Çocukları dizisi yakında TRT’de başlıyor. Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu ikilisi, bu sezona damga vuracak dizi partnerlerinden biri oldu!

CENNETİN ÇOCUKLARI DİZİSİ BU İKİLİYLE ÇOK KONUŞULACAK

Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı adlı eserinden uyarlanan Cennetin Çocukları dizisi, Ayça Bingöl'ü yıllar sonra izleyici ile buluşturacak. Bir aile dramı olan dizi, Masumlar Apartmanı tadında olacak. TRT 1'in yeni sezon dizisinde iddialı bir oyuncu kadrosu öne çıkıyor.

Ekranların başarılı ve popüler oyuncularından Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu, Cennetin Çocukları dizisinde başrolleri paylaşacak. Bu iki ismin partnerliği merakla beklenirken, sosyal medyaya bakılırsa, iki isim yılın dizi çifti olarak görülmeye başlandı bile.

Ayça Bingöl ve genç oyuncuların çok sayıda fanı var. Bu da dizinin adını şimdiden öne çıkarıyor. Yoğun bir psikolojik drama olan Cennetin Çocukları hikayesi ile izleyicileri derinden sarsacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Ayça Bingöl, Cemal Toktaş, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Alp Akar, Bihter Dinçel, Ertuğrul Postoğlu ve Aydan Şener gibi birbirinden ünlü isim de bulunuyor. Ancak başroller elbette en çok konuşulan isimler…

Ada Masalı dizisiyle ve Ayça Ayşin Turan’la yaşadığı aşkla milyonların beğenisini kazanan ve gündemden düşmeyen Alp Navruz, hayranlarına bu kez çok farklı bir rolle sürpriz yapacak. Son olarak Engin Akyürek’le Kaçış dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu da yeteneklerini bu dizide bir kez daha ispat edecek.