• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,86 %0.65
  • ALTIN 2.821,62 %0.43
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-3.09
  • ETHERIUM 2.285 %-4.3
24°

Trabzon Haberleri

Trabzon haberleri ve güncel Trabzon gelişmeleri, Trabzon ile ilgili tüm video, Trabzon fotoğrafları ve Trabzon haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


POLİTİKA

İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı ve Ortahisar İlçe Başkanlığı binasının açılışı bugün yapılan törenle gerçekleştirildi.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yaz dönemi için yeni otobüs sefer saatlerini duyurdu. İşte, Trabzon otobüs sefer saatleri!

ASAYİŞ

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde feci bir kaza yaşandı. Otomobil dereye yuvarlandı. Ne yazık ki, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon'un Maçka ilçesinde yer alan eski NATO üssü bölge turizmine kazandırılacak. İşte heyecan yaratan projenin detayları!

ÇEVRE

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, bölgede gerçekleşmesi beklenen yağış ve fırtına gibi hava muhalefetlerine karşı uyarıda bulundu.

TRABZON GUNDEMI

Trabzon’un Yomra ilçesinde hizmet veren Ters Ev bu yaz Arap turistlerin yoğun ilgisiyle karşı karşıya. İşte, Ters Ev’in yeni ziyaretçileri!

ASAYİŞ

Trabzon'da feci kaza! Sürmene ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki yaşlı kadın çim biçme makinesi yüzünden hayatını kaybetti.

ÇEVRE

30 Temmuz'da yapılacak ihale ile Karadeniz Sahil Yolu'nun trafik sorunu çözülecek. Bu durum Trabzon halkının derdine derman olacak!

TRABZONSPOR

Türk Milli Takımı EURO 2024’e damga vurmaya devam ediyor.

KÜLTÜR SANAT

Trabzon Ayasofya Camii yerli ve yabancı çok sayıda turistin ilgisini çekmeye devam ediyor. Camii, bu yaz sezonunda da ziyaretçi akınına...

TRABZON GUNDEMI

Trabzon Türkiye A Milli Takım’ımızın Avusturya’yı yenerek EURO 2024’te çeyrek finale kaldığı maç sonunda sokak ve caddelerde böyle kutlama yaptı.

TRABZON GUNDEMI

Ortahisar Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantıları başladı.