• DOLAR 34,07 %-0.13
  • EURO 38,06 %0.32
  • ALTIN 2.827,47 %0.88
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.675 %3.51
  • ETHERIUM 2.469 %5.74
21°

Trabzon Haberleri

Trabzon haberleri ve güncel Trabzon gelişmeleri, Trabzon ile ilgili tüm video, Trabzon fotoğrafları ve Trabzon haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


31 Ağustos'ta Trabzon'un Arsin ilçesinde ödüllü bisiklet maratonu düzenlenecek. İşte, etkinlik hakkında merak edilenler!

Trabzon'un Akçaabat ilçesine tam donanımlı yeni bir Kültür Merkezi yapılıyor. İşte, Söğütlü Kültür Merkezi ile ilgili son gelişmeler.

Trabzon, sahipsiz köpekler için model şehir olacak. Başkan Genç, sokak hayvanları için yeni yaşam alanları projesini anlattı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç’tan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür.

Trabzon elektrik kesintisi 10 Ağustos 2024: Trabzon merkez ve ilçelerinde 89 mahallede elektrik kesintisi yaşanacak.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Avusturya'nın Rapid Wien takımı, Trabzon'a geldi.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş ve Başkan Yardımcısı Erdinç Varlıbaş’ı ziyaret ederek Yomra’da...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi indirimli ekmek hizmetini Akçaabat ilçesinde de hayata geçirdi. Bu hizmet tüm ilçelere yayılacak.

Trabzon'un Yomra ilçesindeki Cevahir AVM İŞKUR üzerinden yeni bir ilan yayımladı. İşte iş ilanının detayları!

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ahmet Salih Erdem'in cenaze törenine katılmak için Trabzon'a geliyor.

ÇEVRE

Trabzon, Türkiye'de bir ilke imza atacak! Sera gölünü koruma projesinde sona gelindi. İşte Akçaabat ilçesindeki Sera Gölü projesinde son durum!

Trabzonspor Kulübünün dün yaşamını yitiren kurucu üyelerinden ve eski başkanlarından Ahmet Salih Erdem, toprağa verildi.