• DOLAR 34,09 %0.18
  • EURO 38,10 %0.01
  • ALTIN 2.835,63 %0.22
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %3.36
  • ETHERIUM 2.470 %5.56
21°

Trabzon Haberleri

Trabzon haberleri ve güncel Trabzon gelişmeleri, Trabzon ile ilgili tüm video, Trabzon fotoğrafları ve Trabzon haberleri Trabzon Haber - Trabzonspor Haberleri - HaberTS Son Dakika Güncel sitemizde


Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden alkış toplayan hareket! 13 yaşındaki özel gereksinimli Murat için özel tatbikat yapıldı.

MAGAZİN

MasterChef Türkiye ekibi, Trabzon Ortahisar'da! TV8’in sevilen yarışma programının yeni bölümü Ortahisar ilçesinde çekildi. İşte detaylar!

Sümela Manastırı'nda 2010 yılından bu yana yani 14 yıl sonra ilk kez patriksiz ayin düzenlendi. İşte, sebebi…

Trabzonspor'un Fransız ekibi Clermont'tan kadrosuna kattığı Muhammed Cham, Trabzon'a geldi. Cham, Bordo mavili taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı.

ÇEVRE

Trabzon gibi Karadeniz bölgesi illeri pahalılıktan dolayı bu yaz tatilcilerin uğrak noktası oldu. İşte, Karadeniz’in yaz turizminde öne çıkan yerleri!

ASAYİŞ

Trabzon'un Fatih Mahallesi'nde işitme ve konuşma engelli şizofreni hastası adamın, ablası ve yeğenlerini bıçakla rehine aldığı öğrenildi.

ASAYİŞ

Trabzon’un Araklı ilçesinde bir yayla evinde yangın çıktı! 3 kişi hayatını kaybetti. Vatandaşlar su bulamayınca alevleri gözyaşları içinde izledi.

ASAYİŞ

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl mevkiinde Suudi turist motosiklet ile dereye uçtu ve hayatını kaybetti.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bahçeye konulan 'gelin ve damat figürlü' korkuluk görenleri hem şaşırtıyor hem beğeni topluyor.

ASAYİŞ

Trabzon'un Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi'nde denize giren bir çocuk az kalsın boğuluyordu.

SPOR

Trabzon Yalıncak sahilinde Plaj Voleybolu Turnuvası başlıyor. Voleybol oyuncularının hünerlerini sergileyeceği etkinlik hakkında detaylar sizlerle.

Filistin Cenin Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Trabzon'a geldi. TTSO'yu ziyaret eden heyet iki ülke arasında iş birliği için ilk...